Annons
AnnonsYoungblood Brow Artiste Sculpting Pencil


1
Idag tänkte jag skriva några rader om en ny brynpenna från Youngblood som trillade in hos mig för inte så länge sedan. Brow Artiste Sculpting Pen har en snedställd brynpenna med skruvfunktion i ena änden och en borste i den andra.

234
Den är ganska torr och fast i konsistensen, jag är van vid betydligt mjukare pennor och tyckte att denna var ganska besvärlig till en början. Å andra sidan blir resultatet väldigt mjukt och naturligt tack vare att den är så pass torr, så jag antar att det är en vanesak!

Brow Artiste Sculpting Pencil finns i tre färger – Blonde, Natural Brunette och Dark Brunette. Jag har den mörkaste av dessa tre och gillar att den är askig och kall i tonen, men den är nog inget för dig som önskar en varmare nyans till brynen. En fjärde nyans hade inte varit helt fel med andra ord. Jag har slarvat lite och tappat bort pressmaterialet men efter lite sökningar på Google hittade jag ett cirkapris på 320 kronor.

English:
Brow Artiste Sculpting Pen is a new brow pencil by Youngblood. The brush has an angled shape wich makes it easier to sculpt the brows. The formula is very dry and it took me a while to get used to it, I prefer pencil that are a bit softer. On the other hand, the result gets very natural and soft thanks to the dry formula.

English:
It’s available in three shades – Blonde, Natural Brunette and Dark Brunette. I have it in the darkest shade. It’s very ashy so if you prefer a warmer and red shade you may want too look for something else. A fourth shade would be great.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-colourful/