Annons
AnnonsYoungblood Incredible Wear Gel LinerIdag har jag en färgglad vårnyhet att dela med mig av. En av Youngbloods nyheter är deras Incredible Wear Gel Liner i nyansen Lagoon. Den finns i flera olika nyanser sedan tidigare och den ska ha vara krämig, lättapplicerad och vattenresistent.

Lagoon är härligt turkosblå och har lite svagt skimmer i sig som gör att det händer något mer. Så fin! Jag tror den är tjusig att ha runt hela ögat ihop med massor av mascara och rosa läppar, den fungerar nog bra som bas för ögonskuggor i liknande färger också. Incredible Wear Gel Liner är inte jättebillig, 275 kronor får du betala för en burk och nyansen Lagoon finns att köpa i början av mars.

English:
Here’s a colorful product from Youngblood’s spring collection! The Incredible Wear Gel Liner is avaiable in many different colours and ”Lagoon” is a new one that will be in stores in march. It’s a gorgeous teal with a hint of shimmer. I think would work great as a base under eyeshadows and also applied around the eye combined with lots of mascara and a pink lip.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nya-brynprodukter-hos-isadora/