Annons
AnnonsYoungblood Mineral Eyeshadow Quad – Glamour eyes


youngbood0youngblood000youngblglamour eyes
Enticing, Alluring, Stunning, Charming

Skuggpaletten Glamour Eyes är en av produkterna ur årets höstkollektion från mineralmärket Youngblood. Paletten har fyra färger, två jordnära färger i brunt och guld och två blå. Jag har swatchat dem på bar hud utan primer som alltid, och som du kan se är skuggorna rika på pigment. Gillar! De har en krämig formula som inte fäller vid applicering så det finns inte så mycket negativt att skriva om den här paletten. Priset är dessvärre för högt för min egen plånbok men om du har mer klirr i kassan borde du spana in den här godingen. Kostar 515 kronor och säljs hos Sephora och Eleven.

English:
The eyeshadow palette Glamour Eyes is one of the products in Youngblood‘s fall collection. It has four colours, two brownie/golden shades and two blue colors. I’ve swatched them on naked skin without a primer and as you can see the pigmentation is very good. The only bad thing is that it’s too expensive for me (515 sek), but it sure is a great palette.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/flawless-by-sonya/