Annons
AnnonsYoungblood Mineral Rice Setting PowderMineral Rice Setting Powder från Youngblood är ett fixeringspuder som innehåller risstärkelse och mineraler som ska ge en jämn och matt finish som håller i flera timmar. Det absorberar överflödiga oljor och är helt fritt från talk. Finns i tre olika nyanser: Light, Medium och Dark.

Jag använder pudret i t-zonen och det fixerar samtidigt som porerna blir mindre synliga. Rice setting powder mattar ner ordentligt och känns samtidigt väldigt lätt på huden, och om du har oljig hy tror jag du skulle gilla det här pudret då det gör sitt jobb utan att man känner sig det minsta spacklad. Jag har torr hy och tycker Rice Setting Powder har bra hållbarhet, dock vet jag inte hur hållbarheten är på en oljig hud. Det är drygt som tusan så en burk kommer att räcka dig länge. Mineral Rice Setting Powder cirka 305 kronor och du hittar det hos Eleven och hudoteket.

English:
Mineral Rice Setting Powder by Youngblood is a setting powder that contains rice and minerals that will give an even an matte finish to the skin. It’s free from talc and absorbs oils. It feels very nice and light on the skin and it keeps the skin matte during the whole day. I like it! 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dagens-enkla/