Annons
AnnonsYSL Anti-Cernes Multi-Action ConcealerJag har varit sjuk i veckan men börjar nu piggna till lite, därav dålig uppdatering på bloggen. På tal om att vara sjuk råkar concealern vara en god vän i dessa tider då jag tenderar att få lite extra mörka ringar under ögonen och behöver något för att se lite piggare ut.

YSL har en produkt som heter Anti-Cernes Multi-Action Concealer och det är en concealer som ska passa alla hudtyper och täcka mörka ringar under ögonen. Det är ganska knepigt för mig att hitta en concealer som är ljus nog, men av bara tre tillgängliga nyanser fungerar den ljusaste bra för mitt snövita ansikte. Den är krämig och väldigt täckande (och hylsan är dessutom galet snygg). Den är dyr och jag kommer förmodligen testa något annat när den är slut, men överlag är jag nöjd då den täcker mina mörka ringar under ögonen. En väldigt lyxig produkt, 315 kronor kostar den.

English:
YSL has a concelaer called Anti-Cernes Multi-Action Concealer. It’s a concealer that works for every skin type and it covers dark circles underneath the eyes. It’s quite tricky for me to find a concealer that is light enough – i’m very pale. This product only has three shades avaiable but the palest one works perfectly fine for me.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/swatches-make-up-store-cocktail-microshadows/