Annons
AnnonsYSL Rouge Pur Couture 53 & 54YSL Rouge Pur Couture 53 & 54

Jag är mycket medveten om att det är sommar och kommer vara det ett tag till men jag måste erkänna att jag längtar efter hösten när jag kikar på höstkollektionen hos YSL. Jag har två av läppstiften – bruna 53 och vinröda 54. De kommer i en så förtjusande hylsa som bara YSL kan skapa och färgerna är murriga och höstiga, jag tänker på dimma och brunröda löv när jag ser dem.

Läppstiften glider på som en dröm och har en krämig känsla på läpparna, de är inte matta utan lite halvglansiga. Innehåller dessutom spf 15! Kollektionen finns i butik i augusti och ett läppstift kommer att kosta runt 350 kronor. Vilken nyans tilltalar dig mest?

English:
It may be summer at the moment but Ijust have to show you two gorgous lipsticks from YSL‘s upcoming fall collection. 53 is a brown color and 54 is a deep, berry red color. They have a creamy texture and glides on easy on the lips. The collection will be out in stores in August! Which color do you prefer?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-rock-chic/