Annons
AnnonsYSL Volume Effet Faux Cils Baby Doll


ysl babydoll1ysl babydollysl babydoll2babydoll2
Den nya Volume Effet Faux Cils Baby Doll från YSL har fått goda omdömen från många olika håll så jag har sett fram emot att prova den. Den har en smal gummiborste med täta piggar, vilket är den sortens borste jag brukar föredra då jag kommer åt precis alla fransar med en sådan, även de minsta.

Baby Doll har en ganska torr formula som smulade redan vid första appliceringen vilket gjorde det svårt att få fransarna som jag ville. På bilden du ser här har jag jobbat länge med borsten för att försöka få dem att se okej ut och det vill jag inte behöva göra. Jag är ganska lat och vill ha fina fransar med minimal ansträngning. Gillar borsten som tusan men det finns andra mascaror med liknande borstar som jag väljer framför denna, All Day Long Lash från IsaDora och Inimitable från Chanel är två exempel. Det här betyder inte att Baby Doll är dålig, alla mascaror fungerar inte lika för alla. Om du är nyfiken finns den i fyra olika färger och kostar 345 kronor styck.

English:
I’ve read many good reviews of YSL’s new Baby Doll mascara so I’ve been very curious to try it out myself. Baby Doll is avaliable in four colors and it has a small brush which I like, it reaches every single lash.

I don’t like the formulation though, it’s dry and hard to apply. I worked a lot longer with this than I’m used to with other mascaras and I’m to0 lazy for that. I want perfect lashes with minimum effort! There are other mascaras with similar brushes and better formulations that I prefer over Baby Doll. All dag Long Lash by IsaDora and Inimitable by Chanel are two examples. With that said – this doesn’t mean that Baby Doll is a bad product, you might love it!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bjorn-borg-ja-edt/