Annons
AnnonsYves Rocher Exfoliating Shower Gel


yves rocher
Den senaste veckan har jag bytt ut en del av kroppsvårdsprodukterna i badrummet, för testandets skull. En av nykomlingarna är Exfoliating Shower Gel i Organic Raspberry från Yves Rocher. En duschgel med exfolierande kärnor och frön från kiwis, hallon och aprikoser. Duschgelé och kroppsskrubb i ett!

Annons

Doften fruktig och väldigt ungdomlig. När jag var liten åt jag alltid sån där fruktkräm med hallonsmak som mellanmål och den här duschgelén doftar verkligen exakt så! Gött att äta, men som doft? Nah, för sött för mig. Om du däremot gillar fruktiga kroppsvårdsprodukter borde du gilla den här hallonbomben. Finns även i fler dofter som Blackberry, Yellow Peach och Organic Vanilla. Skrubbkornen är väldigt snälla och enligt Yves Rocher kan du använda den varje dag. En tub blir din för 69 kronor.

English:
I recently started using a new shower gel by Yves Rocher. I’m not sure if it’s new in their range but it’s new for me. It’s an exfoliating showe gel with seeds from kiwis, raspberries and peaches. The scent is way to sweet and fruity for me but if you are in to these fruity shower gels this could be a nice product for you! I really like the idea of a shower gel and exfoliator in the same product.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-look-swiss-chocolate/