Annons
AnnonsAnastasia Tamanna & Maya Mia eyeshadow palettes


anastasia palettesanastasia palettes open
Det var ett tag sedan vi dreglade över fina skuggpaletter här i bloggen men nu har jag äntligen två nya godingar att visa! Maya Mia och Tamanna är två paletter med ögonskuggor från Anastasia Beverly Hills som har en mix av matta och skimriga nyanser i både neutrala och färgstarka toner. Ta en titt på bilderna nedan!

Annons

English:
It’s been a while since we drooled over beautiful eyeshadow palettes, but today I have two new goodies to show you. Maya Mia and Tamanna from Anastasia Beverly Hills comes in a gorgeous packaging and contains both neutral and bright shades. Take a look at the pictures below:

tamanna
Tamanna

maya mia
Maya Mia

Jag har stirrat på paletterna länge nu men har ännu inte listat ut vilken som är min favorit. Båda är väldigt användbara då Anastasia gör en mix v både färgstarkt och neutralt. Ena stunden gillar jag Maya Mia mest med sin mix av rödbruna nyanser som spelar tillsammans med turkost, gråbrunt och guld, och andra stunden föredrar jag Tamanna som har de där mullvadstonerna med vinrött som grädden på moset. Vilken är din spontana favorit?

Paletterna lanseras inom en till två veckor och kommer att finnas hos Kicks.se och anastasiaprodukter.se

English:
I find it really difficult to chose a favorite of these two. Do you have a favorite?

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/cranberry-2/