Annons
AnnonsBildbomb: IMCJag tänkte visa några bilder från IMC som jag har tagit med mobilen. Inte superbra bildkvalité, men bättre än inget! Om du vill se mer från utbildningen kan du kolla in min Instagram, där uppdaterar jag oftare än jag gör här.

Here’s a bunch of pictures from the makeup school IMC taken with my iPhone! If you want to see more pictures you can check out myInstagram profile!


Klassen!


Fina Emelie och jag! Vi såg lika galna ut båda två denna dag.


Arabisk makeup gjord av mig på Johanna (som för övrigt är galet lik Olivia Wilde och Megan Fox)


Snyggingen Carro har jag sminkat många gånger.


60-tal på Ebba.


En dag fick jag vara hårmodell!


Sminkning gjord av vår huvudlärare Olle. Detta gjorde han på ungefär 20 minuter. Det är så roligt att se hur ett riktigt proffs jobbar.


Det är några veckor kvar, men vi börjar närma oss slutet! Att utbilda mig till MUA är ett av de bästa valen jag gjort.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-sugar-crush-nails/