Annons
AnnonsBlack and Orange


orangeorange lips
En färgkombination jag alltid har gillat är svart och orange, så igår valde jag att springa runt på stan med just svart eyeliner och matta läppar i orange. MAC’s Pro Long Wear Lip Pencils sitter verkligen som sten i flera timmar, men när de väl släpper smular de av istället för att blekna vilket inte är så snyggt. Kan man leva med det är de här pennorna klockrena. Denna heter High Energy!

Annons

English:
I’ve always liked orange and black together, it’s such a beautiful color combination. Here I’m wearing  black gel eyeliner and matte orange lips using Pro Longwear Lip Pencil by MAC in ”High Energy”

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-smoky-eye-liner/