Annons
AnnonsBloggvisning hos The Body Shop


the body shop event
Igår kväll anordnade The Body Shop en bloggvisning i Stockholm, och jag som bor i en annan stad brukar inte kunna åka på så många events men när det gäller The Body Shop brukar jag verkligen försöka komma iväg. De visade upp sina nyheter för våren, bland annat Dops of Youth Bouncing Sleeping Mask som du kanske läst om på några utländska bloggar redan? Hur som helst, bläddra ner för att se mer.

tbs7tbs4Bästa Des (Fröken Rosa) och Sanna (Purity) var också på plats!

tbs5Kommer du ihåg Insta Blur som lanserades förra året? Nu kommer Wonderblur som är en liknande produkt men mer avancerad. Här har man lagt mycket energi på att göra den hudvårdande och bra för huden, helt enkelt. Denna ingår i Drops of Youth-serien.

tbs2En annan nyhet är Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask, en återfuktande mask som används under natten. Själva konsistensen påminner om gelé (eller sjalm, om du minns?). Oavsett hur mycket du kladdar och bråkar med den återgår den till sin släta ursprungsform i burken, coolt!

tbs3Masken har en speciell (och ganska viktig som jag förstod det) appliceringsteknik som demonstrerades på plats.

Resten av vårens nyheter visar jag lite längre fram. Tack till The Body Shop för en trevlig kväll!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-eyes/