Annons
AnnonsBotanics Gentle Cleansing Cream


botanicss
För ungefär en månad sedan började jag använda Gentle Cleansing Cream från Botanics, en ansiktsrengöring med naturliga AHA-syror som ger lyster åt huden samtidigt som den avlägsnar smink och tvättar rent ordentligt. Botanics skriver att den inte bör användas runt ögonområdet, av ren nyfikenhet testade jag förstås ändå men det sved ganska ordentligt så jag förstår varför det ska undvikas. Den är inte parfymfri så om du fördrar parfymfritt bör du ha det åtanke innan du shoppar.

En viktig sak att tänka på är att vara lite försiktig med produkter som innehåller aktiva syror då de kan göra att huden blir känsligare mot solen, så var noga med att använda solskydd nu under sommaren så du inte bränner dig.

botanics
Som jag sa tidigare har jag använt Gentle Cleansing Cream i sissodär en månad nu och här har du en bild på hur min hy ser ut idag utan smink. Den ska vara djuprengörande och samtidigt mild, men min hy känns ganska stram efter användning så jag vet inte om det stämmer för min egen del. Prislappen är snäll mot plånboken och du får mycket produkt för pengarna. En flaska på 250 ml kostar ungefär 79 kronor och du hittar den hos Apoteket Hjärtat.

English:
Gentle Cleansing Cream by Boots Botanics is a face cleanser that I’ve been using for a month now. It contains alpha hydroxy acid (AHA) which brightens the skin, but make sure to be careful now during summer. This ingredient may increase your skin’s sensitivity to the sun. Make sure to use a sunscreen! This cleansing cream removes makeup very effective and my skin feels a bit dry after use, which is common with deep cleansing products like this. Take a look at the picture above to see what my skin looks like today!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-look-candy-yum-yum/