Annons
AnnonsBryntips till dig med svart hår


fridoIdag ska jag ge dig med svart eller väldigt mörkt hår lite bryntips! Jag färgade ju mitt hår svart för några månader sedan och märkte ganska snabbt att jag fick tänka om när jag skulle måla brynen. Nästan alla bruna nyanser kändes för varma trots att de var askiga i tonen, förmodligen eftersom mitt hår glänser i blått i vissa ljus. ALLT blir för varmt mot det. Så, detta använder jag:

eyebrowsJag tänker inte ens be om ursäkt för hur skitig denna lilla palett är, det syns nog hur älskad och välanvänd den är. Här har jag plockat ihop fyra skuggor från MAC i lite olika nyanser som matchar min hårfärg.

Övre skuggan från vänster heter Copperplate och är en ljusgrå skugga med lite brunt i sig, men verkligen bara pyttelite. Denna använder jag i början av brynet, det vill säga in mot näsan. Skuggan bredvid Copperplate heter Brun som är en kall brun skugga som jag enbart använder när min hårfärg släppt och blivit brun, då är den kunglig.

Skuggan längst ner till vänster heter Typographic och det är en mellangrå nyans som jag använder i yttre delen av brynet. skuggan intill den heter Carbon och är svart, denna använder jag väldigt sparsamt där jag vill ha lite extra definition. När jag fyllt i brynen avslutar jag med att ta en torr och ren mascaraborste och borsta igenom brynen ordentligt så färgen mjukar till sig lite.

browwDu kan med andra ord utan problem använda både grått och svart till dina ögonbryn, trots att många brukar avråda från det. Allt handlar om att applicera sparsamt. 🙂

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-luxeffects-collection-2015/