Annons
AnnonsChatterboxPå nyårsafton svängde jag förbi MAC för att säga hej till en makeup-artist jag följer på Instagram (Stephelf). Om du inte följer henne bör du göra det, hon är så otroligt vacker och talangfull. Passade även på att köpa läppstiftet Chatterbox som jag velat ha bra länge. Så himla fint är det!

English:
On new year’s eve I went to the MAC counter to say hello to a makeup artist i follow at instagram (Stephelf). She is super talented and very beautiful. I also purchased the lipstick Chatterbox, isn’t it pretty?

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fargtema-morka-lappar-2/