Annons
AnnonsClarisonic Mia 2


clarisonic mia 2
Nu är det dags för min recension av prisbelönta Clarisonic som nyligen landade hos Kicks. Clarisonic kommer i två olika storlekar: Plus, avsedd för både kropp och ansikte och Mia 2 som är mindre i storlek och inte har lika många finesser. Jag har testat Mia 2.

clarisonic33
Så, vad är Clarisonic? Ett rengöringsredskap för huden som du kan använda två gånger om dagen. Apparaten har ett borsthuvud som vibrerar (inte snurrar!) 300 gånger i sekunden för att exfoliera och ta bort all smuts från ansiktet och kroppen. Den ska användas tillsammans med vatten som med hjälp av rörelsen från borsten masseras in i porerna och rengör.

Det finns två olika rengöringar du kan välja mellan men du kan självklart använda Clarisonic med vilka hudvårdsprodukter du vill, dock ej med skrubbkorn då det blir för hårt. En annan viktig sak att nämna är att du inte ska tillsätta något tryck, lägg Clarisonic mjukt över ansiktet och låt de vibrerande rörelserna göra jobbet. Den missen gjorde jag själv i början. Apparaten ska laddas hela 24 timmar innan första användningen.

clarisonic5
Det finns fem borsthuvuden, en för varje hudtyp: En för kroppen, för normal hy, för känslig hy samt en för mycket känslig hy. Den femte som inte finns med på bilden är anpassad för att arbeta extra mycket på porerna. Du bör byta borsthuvud ungefär var tredje månad.

clarisonic
När du startar Clarisonic är den först igång i 20 sekunder (för rengöring av pannan), sedan piper den till och körs ytterligare 20 sekunder (för näsa och haka), piper sedan till igen och körs i 10 sekunder i två omgångar för vardera kind. Totalt en minut för hela ansiktet. Smart!frida claisonic
Min hy efter att ha använt Clarisonic en längre tid. Jag har aldrig haft hudproblem men som tonåring var den ganska fet med stora porer på näsa, panna och haka som varit svåra att bli av med. De är inte borta nu heller men har blivit synbart mindre! Bilden är tagen ungefär fem minuter efter att ha använt Clarisonic med borsthuvudet för känslig hy.

Jag tycker inte att den större varianten för både kropp och ansikte med fler finesser känns nödvändig, jag har använt min Mia 2 till kroppen också och det har fungerat bra. Det skiljer ganska mycket i pris mellan dem och jag ser ingen anledning till att köpa den dyrare av de två, den enda skulle väl vara om du vill använda den tillsammans med det stora borsthuvudet för kroppen eftersom det inte passar Mia 2.

Mia 2 kostar 1250 kronor där ett borsthuvud för känslig hy ingår. Plus kostar 1890 kronor där två borsthuvuden ingår, ett för känslig hy samt för kroppen. Om du vill köpa separata borsthuvuden vid sidan av kostar de 210 kronor styck.

English:
Clarisonic recently came to Sweden and I’ve tried Mia 2 – the small handle. Clarisonic has five different brush heads, one for each skin type. I’ve used the brush head for sensitive skin.

If you are not familiar with Carisonic it’s a electronic device that cleanses and exfoliates the skin with vibrating motions. It vibrates 300 times a second and has a T-timer. When you start it, it goes on for 20 seconds for cleaning your forhead, then another 20 seconds for your nose and chin and finally 10 seconds for each cheek. One minute for the entire face! I’ve never had any skin problems, it was a bit oily in my early teens which caused blackheads in my t-zone, they are not completely gone but my skin is much clearer now thanks to the Clarisonic, as you can se in the last picture.

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons


Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-look-paragon/