Annons
AnnonsClaudia Single Eyeshadow


claudiaclaudia2claudia0
Milky Way, Illuminate, Sun Rise, Gem Treasure

claudia3
Woodland, Carribean Sea, In The Deep, Chimney Sweep

Claudia Cosmetics är ett svenskt kosmetikaföretag som grundades 1988 och de har ett brett utbud med produkter till sköna priser. Här ser du deras singelskuggor som kostar 32 kronor styck. Samtliga är som vanligt swatchade på bar hud utan primer, och jag tycker de färgstarka kulörerna är de som imponerar mest medan de ljusa inte känns riktigt lika roliga. Jag är stormförtjust i Gem Tresure, Woodland, In The Deep och Chimney Sweep. De har en ganska pudrig formula som har en tendens att ramla ner under ögonen vid applicering men om du jobbar in skuggan i borsten ordentligt bör det gå bra, och för 32 kronor är det inget att bråka om. Jag gillar!

English:
Claudia Cosmetics is a swedish company from 1988. They have a wide range of makeup products to very good prices, here are their Single Eyeshadows that cost 32 SEK ($5). I’m not impressed by the lighter shades, but the bright and dark ones are lovely and pigmented! The formula is quite powdery and tends to fall down under the eyes during application but I’m okay with that. My favorites are Gem Tresure, Woodland, In The Deep and Chimney Sweep.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bloggvisning-hos-the-body-shop/