Annons
AnnonsClinique quickliner for lips intense


clinique lip linersswatchesJust nu befinner jag mig i USA och hälsar på min farbror som gifter sig imorgon, jag är här för att sminka bruden. Så roligt! Jag tog med mig lite material så jag kan blogga under tiden jag är här, dessa läppennor till exempel! Clinique har blivit jäkligt vassa på läppfronten det senaste, Quickliner är en penna med mycket färgpigment som kommer i sex olika nyanser, fem av dem ser du här ovan. Pennan är väldigt torr och funkar allra bäst ovanpå ett läppbalsam, utan läppbalsam är de ganska svårjobbade.

Jag bar den blåbärsliknande nyansen Intense Jam igår och den såg snygg ut hela dagen, lite utsuddad mot slutet men på ett snyggt sätt. Den släpper inte i stora sjok vilket ganska många läppennor kan göra tyvärr. Tumme upp!

Kostar 180 kronor styck och ska finnas i butik nu!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/kat-von-d-shade-and-light/