Annons
AnnonsCrabtree & Evelyn Pomegranate Hand TherapyJag spritar händerna flera gånger om dagen i mitt jobb och i och med det blir de väldigt torra. Handkräm är ett måste för mina tassar och jag brukar använda Lemony Flutter från LUSH men nu har jag lagt undan den för en handkräm från Crabtree & Evelyn som VASS PR skickade på alla hjärtans dag.

Pomegranate Hand Therapy är fri från parabener och mineraloljor. Den innehåller bland annat sheasmör, arganolja och granatäpple som ska hjälpa till att mjukgöra händerna. Den går in i huden på ett kick och har en frisk men inte för stark doft av granatäpple och citrus som jag tycker är himmelsk. Även om krämen hade varit dålig hade jag nog tagit upp den ändå bara för doftens skull som det doftfreak jag är. Nu är det ju dock så att den faktiskt gör under för händerna också, så jag kan både dofta och smörja!

Pris: ca 90 kr/50g eller ca 125 kr/100 g
Var? Kicks, Eleven, Åhlens
Köpa igen? Ja

English:
The cuticle and hand cream Lemony Flutter from LUSH has been a beloved favorite of mine for a while now, but now I’ve started using a hand cream from Crabtree & Evelyn. VASS PR sent it to me on valentines day and I’ve been using it since. It contains shea butter, argan oil and pomegranate. The scent is fresh and fruity (not too heavy). It does a good job to the hands too, it’s soothing and moisturising so I’m definately going to repurchase this one.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/daisy-beauty-i-brevladan-idag/