Annons
AnnonsDagens shopping: Anastasia Brow WizIdag har jag varit i stan och shoppat lite, och när jag var inne på Kicks såg jag att de hade Brow Wiz från ögonbryns-gurun Anastasia Soare’s märke Anastasia Beverly Hills. Brow Wiz är en ögonbrynspenna som har en supersmal spets och behöver aldrig vässas, man skruvar upp den istället. I andra änden är det en borste som man kan borsta igenom brynen med.

Jag har letat efter brow Wiz tidigare men då hade inte Kicks fått in den än, och jag är så jäkla glad att den finns nu! Jag har velat testa den sedan jag sett tjejerna från Pixiwoo använda den i sina videos. Jag köpte Medium Ash och Ash Blond. Jag blekte mina ögonbryn idag också (!!), så nu kan jag fylla i dem i vilken färg och form jag vill, tjoho!

Brow Wiz kostar 195 kronor styck.

English:
Today I bought two new eyepencils called Brow Wiz from Anastasia Beverly Hills. It’s an ulta fine eyebrow pencil that has a spooley brush in the other end. I’ve wanted to try it since the ladies from Pixiwoo used it in one of their videos. I got the shades Ash Blonde and Medium Ash. I actually bleached my brows today too, so I’m very excited to play around with these pencils!

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/smaragde/