Annons
AnnonsDeco Rose


soft makeupppsoft makeupppppp
Men hallå! Det här blogginlägget skulle ju  vara uppe  för flera timmar sedan, jag måste ha missat att klicka på publicera eller något. Nu försöker vi igen:

Kolla vilken gammal goding jag hittade här om dagen! IsaDoras läppstift i färgen Deco Rose, en himla fin hallonröd nyans. Det är ungefär så här mina makeuper ser ut nu i januari, en matt brun skugga på ögonlocket, slarvigt ifyllda bryn och hallonröda läppar. Och nej, jag har inget nagellack på min tumnagel. Så tokigt det kan bli!

Annons

Products:
Eyes
MAC eyeshadow ”Omega”
MUS microshadow ”muffin”
NYX Doll eyes mascara
Lips
IsaDora matt lipstick ”Deco rose”

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-spring-makeup-2015/