Annons
Annons



Depend #397


397397adepend 397
Nummer 397 fick bli först ut att testas ur Depends vårkollektion för min del. En knallig blå som drar åt det mörkare hållet, jättefin tycker jag! Den är lite mörkare IRL, nyansen var lite halvknepig att fånga på bild. Täcker fint på två lager, jag gillar inte Depends pensel men den kan jag stå ut med när det handlar om en så fin färg som denna. En flaska blir din för 25 kronor!

English:
Today I’m wearing one of the nail polishes in Depend’s spring collection. A bright and fun blue that is a bit darker in real life. I applied two coats and skipped the top coat. I don’t like Depend‘s brushes but it’s not so bad that I can’t handle it. A lovely blue!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://frida.chic.se/my-new-makeup-storage/