Annons
AnnonsDepend presenterar ny formula för nagellack


depend 02depend o2
Jag har precis kommit hem från en kryssning tillsammans med ett gäng bloggare, journalister och företag som anordnades av Daisy Beauty! Jag gillar verkligen dessa resor då det är ett så himla bra och trevligt sätt att träffa andra personer i skönhetsbranschen.

Depend var på plats och pratade om företaget och produkterna, och jag blev mest nyfiken på nyheten O2. En ny förmula för nagellack som släpper igenom mer syre till nageln. Ganska mycket mer också, hela 30 %. Detta sägs förbättra nagelns kvalité, jag har inte testat än så jag vågar inte säga hur pass väl det funkar, men här ser du några av lacken! Nytt är också den lilla coverage-symbolen uppe i hörnet på flaskan som berättar hur hög täckningsgrad lacket har. Varför gör inte fler märken så? Jäkligt smart ändå.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-summer-collection-2015/