Annons
AnnonsDepend spring collection 2014


depend vår
Jag fortsätter att drömma mig bort mot våren genom att visa dig de kommande kollektionerna, och här är Depends vårkollektion som faktiskt finns ute i butikerna redan nu:

3
390, 393, 392, 397, 398, 399

Annons

2
394, 391, 396, 395, 389, 388

Som du ser innehåller kollektionen 12 nyanser och alla dessa är utan skimmer, jag gillar krämlack som dessa men jag hade gärna sett någon annan finish också. Det är mycket färg som gäller, endast två av dessa 12 är på den neutrala färgskalan. Kul! Färg är härligt mot våren. Nagellacken kostar 25 kronor styck och som jag skrev tidigare kan du shoppa dem redan nu.

English:
The spring collection by Depend is colourful and fun. There are a lot of cremes in this collection, it may be my favourite finish but it would be a wider collection it it had some shimmers or glitter, I think. Two of these 12 are neutrals, the rest of them are bright and fun. I love that, we need some colour after this dark and grey winter.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-ablaze/