Annons
AnnonsDior Fusion Mono 881 Hypnotique


dior fusion mono22dior fusion mono1diordior fusion mono
Årets höstkollektion hos Dior heter Mystic Metallics och jag har tidigare visat dig en av paletterna, men nu tar vi en närmare titt på en annan produkt ur kollektionen tycker jag. Dior Fusion Mono i färgen Hypnotique är en krämskugga som går i brunt, grått och lila med finmalet skimmer i olika färger. Vacker! Den har en mousseliknande formula som gör den lättapplicerad och enkel att tona, så om du tycker det är svårt att få till mörka sotningar kommer du troligtvis uppleva att en formula som denna gör jobbet mycket enklare. Priset per skugga är 340 kronor.

English:
Today I want to show you the cream eyeshadow Fusion Mono in Hypnotiqe that is included in Dior‘s fall collection. I’ve also done a blog post about one of the eyeshadow palettes, here is a link. Hypnotique is a beautiful shade that has brown, grey and purple in it with loads of shimmer in different colors. It has a mousse formula (is that how you say it in english?) which makes it very easy to apply and blend. If you struggle with dark eyeshadows you probably going to like this one!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/favoriter-just-nu/