Annons
AnnonsDUO eyelash adhesiveIbland får jag frågan vilket franslim jag gillar bäst och svaret är DUO eyelash adhesive. Det är ett latexbaserat lim som finns i vitt (som blir genomskinligt när det torkar) och svart. Det sitter som berget och du behöver bara pyttelite vid varje användningstillfälle, jag köpte min tub i juni förra året och den har inte tagit slut än.

Jag brukar vänta i ungefär 20 sekunder innan jag applicerar fransen så limmet får en chans att bli lite klistrigt av luften, då fäster det enklare. Jag tycker dock att du ska prova det innan du köper en tub så du känner om du är känslig mot latex eller ej. Om du inte tål latex finns det märken som gör latexfria lim, till exempel NYX. DUO eyelash adhesive finns att köpa hos Kicks för ungefär en hundralapp!

English:
Sometimes you ask me which eyelash adhesive I use, and my favorite is the DUO eyelash adhesive. It comes in white (that sets clear) and black. I purchased my tube in June last year and I have still not running out of it, so it will last you a very long time. It contains latex and some people are allergic to latex, so you should try it before you purchase it. If you are allercic to latex there are companies that has latex free adhesives in their range, NYX for example.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-brazil-nut/