Annons
AnnonsEaster Egg HuntPåsken må vara över men jag måste ju faktiskt få visa påsktvålen från LUSH! Den doftar friskt av hallon och citron och känns väldigt vårig. Jag la upp en bild av hela tvålen på min Instagram (fridaskoglunds) som jag fotade i butiken när den var helt ny, den är verkligen hur fin och imponerande som helst. Jag har inte använt min än, jag har fortfarande kvar jultvålarna (de är väldigt dryga) som jag vill göra slut på innan jag påbörjar denna. Jag tror att tvålen och de andra påskprodukterna fortfarande finns kvar hos LUSH, men de finns nog inte kvar jättelänge till eftersom påsken trots allt är över.

English:
Here’s LUSH’s easter soap! It has a fresh scent of raspberry and lemon and feels perfect for spring. The easter is over for this year but I think that LUSH still has the soap and the rest of the easter products avaiable in their stores.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/deep-damson/