Annons
Annonself HD Blush


elf hd blush
HD Blush från det plånboksvänliga märket elf är ett krämrouge i en luftig formula som påminner lite om mousse. Den finns i fem olika nyanser och jag har knallrosa Diva att visa dig idag.

English:
HD Blush by elf is a cream/mousse blush. It’s available in five shades and I have one of them (Diva) to show you.

Annons

hd blush phd blush
Rouget är helt galet pigmenterat, jag har faktiskt aldrig varit med om något liknande och det är både positivt och negativt i det här fallet. Fördelen är att det är otroligt drygt då du behöver pyttelite när du använder det men nackdelen är att det är ganska svårjobbat med tanke på att det är bombat med så otroligt starka pigment.

På bilden med min hand ser du hur rouget ser ut när jag tagit minsta möjliga mängd ur pumpen OCH tonat ut det, helt crazy! Det enklaste är att ta en fluffig borste och fukta den med ansiktsvatten och sedan dutta den i produkten, då blir appliceringen lite lättare.

HD blush från elf kostar ungefär en femtiolapp.

The blush is so pigmented, I have never seen anything like it before. This is both good and bad, the good thing is that it will last you forever. The strong pigmentation makes it very hard to get an even result, my best tip is to use a damp stipple brush, it makes the application a bit easier and smoother.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-spring-beauty/