Annons
AnnonsEmma S ageless enzyme peelFör ett par veckor sedan köpte jag en enzympeeling från Emma S som ska verka på djupet och ge lyster åt hyn. Det är en peeling helt utan skrubbkorn, den innehåller istället syror som hjälper till att avlägsna gamla hudceller. Man ska applicera ett ganska generöst lager över ansiktet och låta den verka i en minut (japp, en minut räcker!), därefter tvättas den enkelt bort med ljummet vatten.

Första gången jag använde peelingen blev jag knallröd i ansiktet, men det är helt normalt på grund av syrorna. Rodnaden lägger sig efter en stund. Peelingen har även en ganska stickande, nästan brännande känsla vid applicering så den är verkligen effektiv. Om du upplever att den bränns väldigt mycket kan du testa att halvera verkningstiden. Jag upplever att min hy känns fräschare och ”piggare”, och trots att jag bara använt den några få gånger gillar jag den som tusan. Ageless enzyme peel kostar 269 kronor och finns hos Åhlens.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-dazzling-rocks/