Annons
AnnonsESSIE Spring 2014


essie vår
Essies vårkollektion är här! Kollektionen går som vanligt inte under något specifikt namn, utan Essie har valt en nyans som lyfts fram lite extra och den här gången är det Hide & Go Chic. Nagellacken kostar ungefär 130 kronor styck och finns ute i butikerna nu!

English:
Esssie‘s spring collection is here! The star in the collection is the blue shade Hide & Go Chic. The collection is avaliable at the stores as we speak.

essie våre
Spin the bottle, Romber room, Style hunter, Fashion playgrund, Truth or flare, Hide & go chic

Rent spontant känner jag att det här är en klassisk och vårig kollektion. Inte särskilt unik, men jättefin. Jag läste hos Johanna att de flesta av lacken är svårapplicerade och bubbliga, och det känns ju trökigt när färgerna är så tjusiga. Jag ska testköra hela kollektionen på tassarna och visar upp färgerna här i bloggen under den kommande veckan.

English:
This is a classic spring collection with both soft and bright shades. Not very unique, but nice. I’m going to try all the colours on my nails later this week, so make sure to check my blog to have a look at all the manicures.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-lucky-green/