Annons
Annonsessie Strut your stuff


strut your stuffstrut your stuff1
Jag vet att jag egentligen ”borde” lacka med essies vårkollektion innan jag påbörjar sommarens lack, men låt oss säga att jag inte kunde hålla mig ifrån den här snyggingen. Strut your stuff är en vacker och väldigt glad blå som verkligen syns. Här med två tunna lager, utan topplack.

Annons

English:
Stut your stuff is one of the shades from the essie summer collection. A very fun and bright shade, here applied with two thin coats.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons


Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-ice-blue/