Annons
AnnonsEssie Vested Interest


essie vested interest1essie vested interest0essie vested interest
Jag har burit en hel del skimmer på naglarna den senaste tiden så nu bryter vi av med ett krämlack tycker jag. Vested Interest är ett grågrönt nagellack som ingår i Essies höstkollektion. Formulan är åt det tjockare hållet, här har jag målat två lager. En klassisk höstfärg!

English:
I’ve worn a lot of shimmer on my nails lately so now I think it’s time for a creme! Vested Interest is one of the nail polishes in Essie’s fall collection. It’s a dusty green creme with a hint of grey, beautiful! The formula is quite thick, I applied two coats.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/oriflame-wonder-lash-mascara/