Annons
AnnonsEvening event with NYX Cosmetics


nyx cakeIgår bjöd NYX Cosmetics in till ett kvällsevent! Vi firade lanseringen av deras nordiska webbshop (som har fri frakt hela helgen) och de passade även på att visa oss några av produkterna som lanseras under 2015. Det bjöds på drinkar, snittar och fina bakelser.

Annons

nyx cupcakesnyx showroomisabelle charlie
Makeupartisten och account managern (och min gamla kollega) Isabelle visade upp de kommande produkterna för 2015. Charlie Kors som är Managing Director guidade oss igenom webbshopen.

Linda Frida nyx
Linda och jag hade kul i Instagram-ramen

nyx0MacaronEn liten fågel viskade i mitt öra att efterlängtade Macaron Lippies kommer att finnas på webbshopen nästa vecka, i alla färger! Jag vill ha hela bunten. Stort tack till NYX för en rolig kväll!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-dirty/