Annons
AnnonsEvent med Dr. Hauschka och Daisy Beauty


dr
I onsdags kväll bjöd Daisy Beauty och Dr. Hauschka in till ett event där de bland annat visade upp sin nya vårkollektion. Makeupartisten Karim Sattar var på plats och charmade oss alla, härligare person får en leta efter!

English:
Earlier this week Daisy Beauty arranged an evening event with Dr. Hauschka in Stockholm. Dr. Hauscha showed us their spring collection Chorus and the wonderful makeup artist Karim Sattar was there with us.

kicki
Anna Rosengren som är VD för Dr. Hauschka i Sverige var på plats. Här står hon bredvid Kicki Norman som stolt visar upp det senaste numret av Daisy Beauty! Du hittar tidningen i butik nästa vecka.

Kicki Norman, editor in chief for Daisy Beauty proudly presents the new issue of the magazine.

karim
Karim Sattar visar hur vi kan använda vårkollektionen Chorus.

Karim Sattar in action!

drr
…och så här ser den ut! Dr. Hauschkas sortiment har dominerats av jordnära nyanser men nu har de tagit fram ett gäng produkter som är mer färgstarka. Kul! Om du vill se mer från kvällen kan du titta in hos Maria, Tina, Des, Aida och Elin.

…and here’s the spring collection! Dr. Hauschka’s makeup range is dominated by neutral shades but the new collection contains some bright colours. Fun!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-smokey/