Annons
AnnonsEvent med MACIkväll anordnar MAC ett event här i Stockholm, jag och några andra skönhetsbloggare är bjudna och det ska bli jätteroligt. Jag sminkar mig självklart med MAC’s produkter kvällen till ära. Kameran ligger i väskan så kika in här imorgon för att se bilder från kvällen.

English:
I’m going to an event with MAC today, me and a bunch of other beauty bloggers are invited and it’s gonna be so much fun! Check out my blog tomorrow for pictures.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/burberry-the-beat/