Annons
AnnonsEyeliner


eyeliner1eyeliner
Du kanske reagerat på att jag inte gjort så spännande makeuper den senaste tiden. Min hy har slagit bakut och är känslig mot typ allt och mina ögon bara rinner. Har aldrig varit känslig mot pollen men börjar misstänka att det kan vara det som är boven. Ska låta fejset vila lite från makeup och använda aloe vera så kanske vi är på banan snart igen.

Annons

Nog om det! Här är en ganska klassisk look som blir roligare och lite mer vårig när man byter ut de röda läpparna mot rosa.

Products
Face
Maybelline Fit me Foundation
MAC prolongwear concealer
Rimmel Stay matte powder
IsaDora face sculptor
Eyes
MUS Cake eyeliner black
MAC Zoom Lash
Lips
MUS Lip pencil Strawberry Daiquiri

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-spring-2015/