Annons
AnnonsFärgtema: Lila


 

 

jiji
Dags för ett nytt färgtema, denna gång i lila. Lila är en färg som framhäver min ögonfärg på ett bra sätt men trots det är jag inte särskilt förtjust i att bära lila. Vet inte varför!

En liten uppdatering kring min bråkiga hy kommer här: Den har lugnat ner sig och imorgon vågar jag sminka på den igen, första gången på typ en månad eller något. Snart blir bloggen lite roligare med nya makeuper.

lila11purplekonrol1magenta7002

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-veluxe-pearlfusion-shadow-trio/