Annons
AnnonsFavoriter just nu: Nagelvård


nail favourites
När jag skrev det här blogginlägget om mina personliga favoritprodukter fick jag fin respons och därför vill jag skriva ett till, denna gång med fokus på nagelvård! Jag bet på naglarna i över 10 år och de är ganska sura på mig över det nu i form av kort nagelbädd och allt annat tråkigt som nagelbitande medför, så nu ger jag dem en hel del kärlek så de ska bli glada igen. Vad har du för favoritprodukter för naglarna? Tipsa mig gärna!

Essie Apricot Cuticle Oil
En nagelolja är en produkt de flesta (kanske till och med alla) borde använda. Torra naglar som skivar sig mår bra av att få lite olja ett par gånger om dagen, det tog ett par månader innan jag såg skillnad men de ser betydligt friskare ut nu. Jag oljar överallt – på, runt och under nageln. Min kommer från Essie!

Viva la Diva Gel Coat & Dior Gel Coat
Jag är inget stort fan av det populära topplacket Seche Vite, jag har två andra favoriter som jag varvar mellan. Gelöverlack ger en högglansig yta och ett bra skydd för det färgade lacket. Dior har en variant och Viva la Diva en annan, de skiljer en hel del i pris men jag tycker faktiskt att båda är skitbra.

OPI Nautral Nail Base Coat
Jag är ganska otrogen när det kommer till baslack, jag byter ganska ofta. Just nu har jag använt OPI’s Natural Nail Base Coat som är ett väldigt tunt baslack som funkar när mina naturliga naglar har en jämn och slät yta.

Essie Ridge Filler
När mina naglar inte har en jämn och slät yta däremot, då använder jag denna. Ett lite tjockare baslack som slätar ut nagelytan. Den är inte helt genomskinlig utan ger lite färg och är fin att bära bara som den är också.

Nagelborste
Nagelborsten buffar jag med lite försiktigt för att få bort döda hudceller runt naglarna, varje dag. Lägg den gärna vid handfatet så du alltid kommer ihåg den när du tvättar händerna.

English:
My favourite nail care products.

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/the-body-shop-presenterar-ny-doftserie/