Annons
AnnonsFem läppstift för hösten


lipsticks for falllipsticks for fall swatches
Nu när kvällarna blir mörkare byter jag gärna ut mina knalliga läppstift till något mörkare och vampigare. Här är fem höstiga nyanser i olika prisklasser!

Från vänster:
Viva la Diva ”Skyfall” ( 70 kr)
Det här är en bra och lättburen nyans för dig som vill bära mörka läppar men kanske inte vill/vågar dig på de där supermörka varianterna.

Bobbi Brown ”Crushed Plum” (270 kr)
Crushed Plum från Bobbi Brown har en väldigt lyxig formula som känns smörig och återfuktande på läpparna samtidigt som den nästan är helt matt, det är ganska svårt att hitta då matta läppstift ofta är ganska uttorkande. Nyansen är röd åt det mörkare hållet och drar lite åt plommon. Inte heller supermörk, men betydligt kaxigare än en klassisk röd.

Wet n Wild ”Cherry Bomb” (59 kr)
Den här godingen köpte jag för ungefär två år sedan och för det låga priset är det fantastiskt. Hylsan må se tråkig ut men färgen och formulan är klockren. Vampigt 20-tal!

MAC ”Rebel” (200 kr)
Rebel från MAC är en riktig klassiker, jag minns att det var slut på samtliga MAC-diskar i Stockholm när jag skulle köpa det för något år sedan. Det är en bärig nyans som verkligen passar alla!

Make Up Store ”401” (175 kr)
Det här är en riktigt mörk bärnyans som Make Up Store lanserade förra hösten. Formulan är åt det torrare hållet, inte alls lika smörig och lyxig som Bobbi Browns variant. Finishen är halvmatt.

English:
Five fall lipsticks

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/winged-eyeliner/