Annons
AnnonsFlormar Long Wearing Lipgloss


Flormarflormarr
Flormar är ett italienskt varumärke som jag tror vi kommer få se mycket av hos bloggare i framtiden då de nyligen gjort Sverigedebut. Flormar har ett brett sortiment och de flesta produkterna kostar mindre än en hundring, snälla för plånkan med andra ord. Jag har testat Long wearing Lipgloss i den röda nyansen 407 Fashion Week. Som du ser ger det en hel del färg men tyvärr lägger den sig i läpparnas linjer vilket inte är så tjusigt, jag upplever att ganska många färgade glans har det problemet. Formulan är å andra sidan lätt och inte så kladdig, vilket jag gillar. Tror det kan vara fint att lägga ovanpå ett läppstift i samma färg!

Annons

Flormar finns att köpa hos Nelly och Long Wearing Lipgloss kostar 79 kronor.

English:
Flormar is an italian makeup brand that recently came to Sweden, and I’ve tried their Long Wearing Lip gloss in the red shade called 407 Fashion Week. It’s quite pigmented but it tends to sit in the wrinkles of the lips, which is quite common when it comes to colored lipglosses. Not very flattering, but I think it looks great on top of a red lipstick.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-summer-fragrances/