Annons
AnnonsFör ett år sedan


mars20133haircolor4
Igår skrev Viola ett blogginlägg där hon visade en makeup som var gjord för exakt ett år sedan, och jag tänkte kopiera hennes idé och göra likadant! Jag vill minnas att det var runt februari-mars 2013 som jag provade ögonbrynspennan Brow Wiz från Anastasia för första gången och den har varit en trogen följeslagare sedan dess.

Håret var både kortare och ljusare på den tiden och jag använde knalliga läppstift lika flitigt som nu. Mars var en spännande månad eftersom jag slutade på mitt heltidsjobb för att flytta till Stockholm och plugga till MUA senare i april. Tiden går!

English:
I got inspired by this blog post by Viola, so here’s what I was wearing last March!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/var-hos-kicks/