Annons
AnnonsFototips


canon
Då och då får jag frågor om hur jag bär mig åt när jag fotograferar mina makeuper. Jag har inga magiska metoder utan använder bara dagsljus. Inga snordyra studioblixtar eller liknande med andra ord.

Ett billigt och bra hjälpmedel är min fjärrutlösare som gör att jag inte behöver hålla i kameran när jag knäpper en bild, jag håller helt enkelt i den här lilla dosan och trycker på den när jag vill ta en bild med kameran. Det gör att jag har händerna fria och får mer valmöjligheter för olika vinklar och liknande. Min kommer från Canon (och passar bara till Canonkameror, men det finns liknande från andra märken) och kostar cirka 250 kronor. Jag har haft min i tre år och den funkar fortfarande alldeles utmärkt.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/oriflame-skin-dream-bb-cream/