Annons
AnnonsFreelance bagImorgon är det första skoldagen hos IMC! Jag har tagit med mig min stora frilansväska där jag ska förvara sminket under kursen. Det är två väskor som sitter ihop som går att dela på beroende på hur mycket smink man behöver ha med sig. Facken i väskan går att flytta på så man kan bygga upp  den lite som man själv vill. Den kommer från Make Up Store och kostar 2 975 kronor, men jag hade tur och fyndade den för halva priset hos en av deras butiker som hade utförsäljning förra året.

English:
It’s my first day at IMC tomorrow! I’m going to store my makeup in my freelance bag from Make Up Store during the course.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-aquatic-trend-colors-wonder-nail/