Annons
AnnonsGlitter med Daisy BeautyDen vänstra bilden är lånad från Sannas blogg.

I torsdags bjöd Daisy Beauty in mig och ett gäng andra bloggare till Glitters huvudkontor i Stockholm för ett mingelevent med hår som huvudtema. Två frisörer var där för att styla våra hår, och det tävlades om att ha flest accessoarer på en och samma gång då vi fick behålla allt vi hade på oss! När jag satte mig i frisörstolen hos Divo sa jag ”gör vad fasen du vill”, och det gjorde han minsann också. Jag blev förvandlad till Lisbeth Salander och jag som är en rockbrud innerst inne älskade det. Jag tror det blir en liknande frisyr till CHIC-galan i höst. Tack till Daisy Beauty och Glitter för en otroligt härlig kväll!

English:
Last week the beauty magazine Daisy Beauty invited me and a bunch of other bloggers to a event with Glitter. Two hair stylists were there and did our hair. Inside I am a true rock chic so I loved my edgy hairstyle.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/vera-by-ccs/