Annons
AnnonsGlitterScorpio, Nova, Spock & Ufo.


Peacock, Taurus, Rainbow & Galaxy femton. Alla kommer från Make up store förutom det sistnämnda som kommer från FACE.

På nyårsafton vill jag verkligen glittra ordentligt, jag vet inte vad det blir för typ av makeup men något med glitter blir det garanterat. Du fäster glitter enkelt med en krämskugga eller en vattenfast vätska, Mixing Liquid från Make up store till exempel.

English:
On new year’s eve i want to do a makeup look with a lot of glitter in it. I don’t know what colours I’m going to use, but it will be glittery! You easaly apply glitter using a creme eyeshadow or Mixing liquid from Make up store.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/faux-dry-schampoo/