Annons
AnnonsGlossybox juni 2013Volupt spray från Sebastian Professional, 100 % Pure & natural tinted lip balm från Figs & Rouge, Professional eyelash curler från Emite Make Up, Liquid eyeliner från Hotmakeup, Sweet berry gloss från Pierre René.

Månadens Glossybox är här! Temat för juniboxen är ”Don’t let anywone dull your sparkle” och det är Therese Serneholt som specialdesignat den. Vad som finns i min box ser du här ovan. Jag är nöjd med innehållet! Det ska bli extra spännande att testa fransböjaren från Emite och eyelinern från Hotmakeup. Prenumererar du på Glossybox? En box kostar 139 kronor per månad, har ingen bindningstid och går att beställa på deras hemsida.

Du som prenumererar – Vad fick du i din box denna månad? Är du nöjd med innehållet?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lancome-presenterar-samarbete-med-alber-elbaz/