Annons
AnnonsGlossybox The Man Box 2Sasco Aloe Vera Gel,  Hawaiian Tropic Protective Sun Lotion, Redken Go Clean Shampoo, Burt’s Bees Coconut Foot Cream, Redken Rouge Paste, Fitnessguru One Whey (bonusprodukt)

Igår trillade The Man Box från Glossybox ner i brevlådan! Boxen kommer varannan månad och innehåller som namnet antyder groomingprodukter för män. Jag tycker precis som sist att det är en bra variation, vi ser produkter för både hår, fötter och kropp. Däremot är det lite trist att ett märke förekommer två gånger. Jag tycker att tjusningen med Glossybox är att du får prova många olika produkter från olika varumärken, så två produkter från Redken känns ganska onödigt. Hur som helst, pojkvännen har ivrigt frågat efter The Man Box sedan han fick den första och han blir garanterat glad när jag ger den till honom senare idag! Om du vill se vad som fanns i den förra boxen kan du kika här.

The Man Box kostar 169 kronor per box, har ingen bindningstid och kan beställas här. Prenumererar du på The Man Box? Vad tycker du?

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glom-inte-solskyddsfaktorn-i-sommar/