Annons
AnnonsHoney I washed the kids soap


honey i washed the kidshoney
De handgjorda tvålarna från LUSH finns i många olika dofter, och du väljer själv hur stor bit du vill ha och betalar för själva vikten. Honey I washed the kids är en storsäljare som har en söt och mild doft av honung och kola.

Annons

Den ser inte jättekul ut om man jämför den med till exempel Sea Vegetable som ser ut som en medelhavsbotten (googla vettja!) men det är ju innehållet som räknas! Har du testat någon av tvålarna från LUSH? Vilken är din favvo? Min stora favorit måste vara Sexy Peel som doftar syrligt av citrusfrukter.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/eyeliner/