Annons
AnnonsIMC: CatwalkIdag har vi inspirerats av Pat McGraths catwalksminkningar. Alla i klassen fick en bild med en av hennes sminkningar och den skulle vi göra vår tolkning av utan att kopiera. Svårt men jättekul! Här är sminkningen jag gjorde på Carro.

English:
Today we’ve done catwalk makeup inspired by the brilliant makeup artist Pat McGrath. It was not wasy, but very fun! Here’s my look that I did on Carro.

Used products (Allt från MUS om inget annat anges)
Face
Liquid foundation ”Cream”
Cover all mix
Microshadow ”Smog”
MAC eyeshadow ”Shroom”
Eyes
Eyepencil ”Vanilla”
Cover all mix
Microshadow ”Beautiful morning”
Cybershadow ”Rising sun”
Cake eyeliner ”Black”
Tri brow
NYX slim eye pencil ”Electric blue”
Ardell double up lashes
Multi lash
Lips
Lip pencil ”Frosted Berry” (discontinued)

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-eco-green/