Annons
AnnonsINGLOTÖvre raden från vänster: 441, 414
Nedre raden från vänster: 399, 433

Så häääär lycklig blev jag när jag hittade INGLOT här i Rom! Har velat testa deras produkter sedan Viola skrev om dem i sin blogg för lite mer än ett år sedan. Jag siktade in mig på ögonskuggorna och valde att köpa en tom palett med plats för fyra skuggor. De har massor av nyanser, så det var inte det enklaste att välja fyra av dem. En ögonskugga kostar cirka 60 kronor styck och jag betalade ungefär 330 kronor för hela kalaset.

English:
Guess how happy i got when I saw INGLOT here in Rome? Super happy! I’ve been wanting to try their products since Viola wrote about them in her blog a while ago. I purchased four eyeshadows and a empty palette to put them in. These are the colours I chosed: 441 (intense purple), 414 (deep forrest green), 399 (light pink) and 433 (golden green)

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dagens-beautyshopping/